A Nap holnap is felkel. És Ön?

A Nap holnap is felkel.
És Ön?

Életbiztosításra nem szívesen gondolunk, pedig az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni. 

Életünk során keményen dolgozunk azért, hogy megfelelő anyagi hátteret teremtsünk magunknak és szeretteinknek, és bármi történjék is, ragaszkodunk a megszokott életszínvonalunkhoz, a saját és családunk érdekében is.

Mert ők a legfontosabbak a világon, az ő biztonságuk számít.

Szükségem van életbiztosításra?

Közvélemény-kutatások szerint a legtöbb ember egy hónapra elegendő megtakarítással rendelkezik. Így akár egy kisebb, rövidebb lefolyású betegség (pl. törött kéz) is hatalmas teher lehet, főleg ha a kiesett fizetés miatt nem tudjuk befizetni az esedékes lakbért, törlesztőrészletet vagy nem tudunk tankolni az autónkba.

Hogy mekkora az esélye? Nézzünk néhány statisztikát!

A rokkantság egyre komolyabb probléma hazánkban. Minden 24. magyar ember rokkantsági és rehabilitációs ellátásokra szorul. 

A magyarok több, mint fele súlyproblémákkal küzd. Körülbelül 5 millió 400 ezer ember túlsúlyos vagy elhízott Magyarországon. 

A  stroke világszerte a harmadik leggyakoribb halálok. Magyarországon évente 40-50 ezren kapnak szélütést. A statisztikai adatok szerint 13   ezren     veszítik életüket agyi érkatasztrófa következtében, és legalább 200-250 ezer ember él a betegség árnyékában. 

Szívinfarktus az első leggyakoribb halálok Magyarországon. Magyarországon évente megközelítőleg 25 – 30 000 ember szenved el akut szívinfarktust.    Ez a szám – sajnálatosan – folyamatosan emelkedést mutat. 

A daganatos megbetegedések száma aggasztóan magas.  Hazánkban tavaly több mint 32 ezer ember halt meg rákos megbetegedés következtében. 

Az emlőrák a magyar nők leggyakrabban előforduló daganata. Magyarországon évente körülbelül 5-6000 új emlőrákos beteget fedeznek fel, és nagyjából   2000 nő hal bele a betegségbe.

Már havi pár ezer forintos biztosítás is sok milliós védelmet nyújt Önnek és családjának!

Meggyőztek, kérek egy órát Tamás idejéből:

15 + 14 =

Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.
Copyright© fenyvesipenzugyek.hu 2017

Minden jog fenntartva. All Rights Reserved.
Copyright© fenyvesipenzugyek.hu 2017